Γιατί να επιλέξετε ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο

Τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα αποτελούν την τέλεια επιλογή για επαγγελματίες χρήστες και ερασιτέχνες κλαδευτές. Σε αυτό το άρθρο, η Husqvarna προσπαθεί να εξηγήσει γιατί αυτός ο τύπος αλυσοπριόνου μπορεί να αποτελέσει τη σωστή επιλογή για την εφαρμογή σας.

Τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα είναι κατάλληλα για επαγγελματική, πολύωρη εργασία. Έχουν σχεδιαστεί για εργασία σε δέντρα από εκπαιδευμένους κλαδευτές.

Εάν αναζητάτε κάποιο ερασιτεχνικό αλυσοπρίονο για γενική κοπή ή ένα αλυσοπρίονο κήπου, συμβουλευτείτε μας για να βρούμε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας

Η βασική διαφορά ανάμεσα σε ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο και σε ένα οποιοδήποτε άλλο αλυσοπρίονο, είναι η κίνηση της πίσω λαβής προς την κορυφή του αλυσοπριόνου, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία του με το ένα χέρι, όποτε χρειάζεται. Τα αλυσοπρίονα αυτής της σειράς είναι απίστευτα ελαφριά (Το Husqvarna T425XP ζυγίζει μόλις 3.0kg), είναι αρκετά συμπαγή και με απίστευτη ισορροπία.

Δεδομένου ότι αυτά τα επαγγελματικά αλυσοπρίονα έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιούνται σε ύψη, οι χρήστες τους θα πρέπει να είναι δεινοί ορειβάτες. Οι κλαδευτές συχνά σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά σημεία του δέντρου. Η ελαφριά σχεδίαση και η ευελιξία των κλαδευτικών αλυσοπριόνων σηματοδοτεί πως οι κλαδευτές μπορούν να φτάσουν στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ ταυτόχρονα εργάζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Συνήθως, τα συμβατικά αλυσοπρίονα με την πίσω λαβή είναι περισσότερο κατάλληλα για χρήση στο έδαφος και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε ύψη.

Με λίγα λόγια, εάν είστε κλαδευτής ή επαγγελματίας χρήστης αλυσοπριόνων, τότε τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα είναι τα πιο κατάλληλα για εσάς.

Τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα διαθέτουν μια σειρά χαρακτηριστικών, τα οποία οι κλαδευτές και οι επαγγελματίες χρήστες θα βρουν ιδιαίτερα ελκυστικά:

  • Άνετες λαβές, σε διάφορα μεγέθη, για να παρέχουν τον μέγιστο έλεγχο.

  • Techlite μπάρες, τα οποία είναι 18% ελαφρύτερα από μία συμβατική μπάρα, ενισχύοντας την ευελιξία.

  • Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων του κρίκου ζώνης και του σημείου προσάρτησης της αλυσίδας.

  • Ο αέρας εγχέεται, με αποτέλεσμα να μειώνεται η φθορά και η ανάγκη συντήρησης του φίλτρου.

  • Διαθέτει τεχνολογία χαμηλών δονήσεων, με βάση την αρχή 2 της μάζας.

  • Οι μοναδικοί κινητήρες X-Torq μειώνουν τις εκπομπές κατά 75% και βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου εώς και 20%.

  • Χρησιμοποιείται autotune κινητήρας, ο οποίος αντισταθμίζει για την κατάσταση του φίλτρου αέρα, το μείγμα καυσίμων, το υψόμετρο και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να μεγιστοποιήσει την απόδοση.

  • Μην ξεχνάτε πως όταν δουλεύεται ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο , θα πρέπει να εξασφαλίσετε πως όλος ο εξοπλισμός ασφάλειας χρησιμοποιείται κατάλληλα και ότι συντηρείτε συχνά το αλυσοπρίονό σας, ώστε να διατηρούνται οι επιδόσεις του.

Κοινοποίησε το
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.